Нарада УТОГ

Автор: admin від 31-08-2016, 11:07

Нарада голів обласних організацій УТОГ

 

Наприкінці  серпня відбулася нарада голів обласних організацій УТОГ, в якій взяла участь директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька

 

Захід, у якому взяли участь більшість керівників обласних осередків глухих пройшов на базі Оздоровчого реабілітаційного центру «Одіссей».

  

На нараді голів обласних організацій обговорювалися важливі питання, пов’язані з плануванням роботи на нас­тупний рік. Перед учасниками наради виступила також директор Київського колед­жу легкої промисловості Ганна  Шуцька, яка розповіла про навчальний заклад, його історію та сьогодення, про багаторічний досвід роботи з глухими студентами, накопичений педагогічним колективом Коледжу. Директор підкреслила, що наразі у закладі навчається понад 130 глухих студентів за спеціальностями «Технологія швейного виробництва» і «Технологія виробництва взуття».

  

Під час підсумкового засідання голова УТОГ І.І. Чепчина підкреслила важливість питань, які були розглянуті під час наради та ІІ позачергового пленуму, подякувала всім учасникам за активну участь, висловлені зауваження та пропозиції з метою поліпшення подальшої роботи в УТОГ.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар