День фізичної культури 2016

Автор: admin від 12-09-2016, 11:01

Київський коледж легкої промисловості став першим на XX Спартакіаді «Під золотими куполами Печерська» серед студентів технікумів та коледжів

 

Вітання переможців XX Спартакіади відбулося під час свята з приводу Дня фізичної культури і спорту, яке влаштувала Печерська районна в м.Києві державна адміністрація.

  

 

   

Голова Печерської районної в м. Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Галина Фартучна провели нагородження переможців, зокрема, вручили кубок за перше місце і подарунки капітану команди Коледжу, студенту групи Вс-03 Дмитру Невідомому.

  

  

В показових виступах брали участь студенти ККЛП Даніїл Слюсар, Михайло Герасимчук, Артем Коновал – багаторазові чемпіони України, Європи та світу з карате Годзю-рю, а також майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон світу з карате, випускник Київського коледжу легкої промисловості, а зараз студент Київського національного університету технологій та дизайну Богдан Гончаренко.

  

  

Глядачів приємно здивував першокурсник Коледжу (гр. Д-2-16) Євген Пантюхов – чемпіон Європи з кунг-фу, який виступив з оригінальною показовою програмою.

 

  

Друге місце на Спартакіаді завоював коледж міського господарства (ККМГ). Третє місце посів технікум електронних приладів(КТЕП).

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар