Почуйте нас!

Автор: admin від 27-09-2016, 15:55

Почуйте нас!

 

25 вересня Київська організація УТОГ на честь Міжнародного дня глухих  у Центральному міському парку столиці провела акцію «Почуйте нас!», до якої долучився  "Київський коледж легкої промисловості"

 

У вересні спільнота людей з порушеннями слуху відзначила Міжнародний день глухих по усьому світі. Цього року Київська організація УТОГ , вперше в історії її існування, вирішила провести урочистий захід до цієї дати у Центральному міському парку столиці. Цього року день глухих відзначався настільки масштабно вперше. У Маріїнському парку відвідувачі подивилися великий концерт. Танці, пісні й вистави – мовою жестів.

  

До проведення  заходу долучився  "Київський коледж легкої промисловості ", адже наш заклад є базовим освітнім закладом з найбільшою кількістю студентів з порушеннями слуху. 

 

Директор Коледжу Ганна Щуцька  виступила перед гостями заходу, розповівши про досягнення наших нечуючих студентів у спорті, участь та перемоги у різноманітних творчих конкурсах. 

 

Яскравий виступ Христини Коновалової з піснею про Україну зігрів теплом любові усіх присутніх. Приємно вразив і показ-дефіле у виконанні першокурсників Колежу з порушеннями слуху. Неабияк потішив учасників та гостей заходу виступ жестовою мовою заступника директора коледжу з виховної роботи І.Якубовського.

 

Родзинкою було проведення майстер-класу "Моделювання методом наколювання", де моделями виступили гості заходу, а дизайнерами наші дівчатка з груп Шс-37 та Шв-2, які на очах глядачів за декілька хвилин з тканини створили цікавий образ.

   

Акція привернула увагу преси. Сюжети про захід, про Київський колеж легкої промисловості пройшли на телеканалах UA: перший, Канал 24tv.ua.

 

Сюжет про акцію «Почуйте нас!» від телеканалу UA: перший можна подивитись за посиланням: https://youtu.be/S0IPwUK9c_M

 

 

Коментарі:

Залишити коментар