Kyiv Fashion 2016.

Автор: admin від 12-09-2016, 15:29

Kyiv Fashion 2016

 

Студенти Київського колежу легкої промисловості відвідали один з найбільших професійних заходів усіх представників фешн-індустрії - 31 міжнародний фестиваль моди Kyiv Fashion 2016.

 

За три дня роботи фестивалю  його відвідало 9 700 фахівців. Проведено більше 30 актуальних профільних заходів і подіумних показів, а учасники представили  більше 700 FASHION- БРЕНДІВ. Відвідувачам фестивалю була запропонована надзвичайно цікава програма - конкурс модного одягу "Автограф", майстер-класи  Fashion Go Global, дискусійний форум Public Talk за участю освітнього центру Fast Fashion Education. Також на форумі було представлено експозицію історії української моди 1950-80. 

 

Студенти Колежу (гр. ЛПш-1-16, ЛПш-2-16, Шс-02, Ш-39, До-24) під керівництвом майстрів виробничого навчання С.Онищенко, Л.Хоптинської та кураторів груп Н.Фадєевої, С.Сиротенко, І.Соцької у рамках фестивалю побували на  38 міжнародній виставці моди і стилю КИЇВ ЭКСПО СТИЛЬ; 24 міжнародній виставці шкіряних, хутрових виробів САЛОН ШКІРИ ТА ХУТРА; 29 міжнародній виставці білизни САЛОН БІЛИЗНИ; 29 міжнародній виставці матеріалів для легкої та текстильної промисловості КИЇВ ТЕКСТИЛЬ; 14 міжнародній виставці обладнання та технології для легкої і текстильної промисловості ЕКСПО ТЕХМАШ.

  

Під час відвідування виставки студенти мали змогу ознайомитись з сучасним швейним обладнанням від зарубіжних виробників, були представлені надсучасні матеріали для легкої і текстильної промисловості, а також швейні, шкіряні та хутряні вироби сучасних підприємств легкої промисловості.

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар