загальні збори трудового колективу

Автор: admin від 31-08-2016, 14:16

Загальні збори трудового колективу

 

30 серпня в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» під головуванням В.І. Білоконя, голови профкому співробітників,відбулися загальні збори трудового колективу

 

На початку засідання директор Коледжу Г.В. Щуцька привітала ювілярів, подякувала членам приймальної комісії за плідну роботу упродовж вступної кампанії 2016 року та повідомила, що державне замовлення виконано в повному обсязі.

 

 

Під час зборів на порядку денному розглядалися питання:

 

Стан підготовки до нового 2016-2017 навчального року.

Доповідач - директор Коледжу Ганна Щуцька.

 

Звіт Відповідального секретаря Приймальної комісії про вступну кампанію 2016 року.

Доповідач – відповідальний секретар приймальної комісії Наталія Чорногор.

 

Звіт про роботу адміністративно-господарської служби по підготовці до нового навчального року.

Доповідач – заступник директора з адміністративно-господарської роботи Валерій Супрун.

 

Звіт фінансової служби по підготовці нового навчального року.

Доповідач – головний бухгалтер Ісмаіл Муртазаєв.

 

Одноголосним рішенням загальних зборів  трудового колективу виконання роботи по всім пунктам, що розглядалися на порядку денному, було схвалено.

  

Під час зборів на порядку денному розглядалися питання стану підготовки до нового навчального року. Г.В. Щуцька виказала вдячність всім працівникам адміністративно-господарської та фінансової служб, які протягом літа всебічно сприяли та безпосередньо виконували ремонтні роботи по підготовці навчального корпусу та гуртожитку до нового навчального року. Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу вирішено, що всі структури, задіяні в навчально-виховному процесі, готові до нового навчального року, відповідно, стан підготовки до нового навчального року визнано задовільним.

 

  

Заслухано звіт відповідального секретаря Приймальної комісії Н.М. Чорногор про вступну кампанію 2016 року. Інженер-програміст ЄДЕБО О.В. Шуманчук-Честних зауважила, що завдяки використанню освітніх інформаційних баз перебіг та результати вступної кампанії 2016 року були доступними для абітурієнтів та їх батьків. Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу роботу Приймальної комісії Коледжу визнано задовільною.

 

  

Звіти заступника директора з АГР В.Я. Супруна про роботу адміністративно-господарської служби та головного бухгалтера І.А. Муртазаєва про роботу фінансової служби по підготовці до нового навчального року схвалено трудовим колективом, зауваживши, що служби працюють злагоджено та плідно.

 

 

    

Збори пройшли у діловій і зацікавленій атмосфері та залишили відчуття впевненості трудового колективу Коледжу у власних силах і  у майбутньому.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар