Шлях до нових знань

Автор: admin від 2-09-2016, 13:38

Шлях до нових знань

 

1 вересня в ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулася урочиста церемонія з нагоди свята «День знань» та посвяти першокурсників у студенти

       

У Київському коледжі легкої промисловості стало доброю традицією зустрічати початок нового навчального року як велике родинне свято. Всі з нетерпінням очікували тих, хто поповнить нашу студентську сім'ю. У програмі свята було посвячення у студенти, знайомство з керівництвом, викладачами, гостями і кращими студентами Коледжу, а також святкова програма. Спеціально до 1 вересня 2016 року було надруковано буклети з текстами Клятви студента та Гімну Київського коледжу легкої промисловості.

  

   

З вітальним словом до студентів, викладачів, батьків та гостей звернулася директор Коледжу Ганна Щуцька. Вона поздоровила присутніх  з новим навчальним роком, побажавши  педагогічному колективу натхнення у досягненні нових висот на освітянській ниві, студентам - легкого, але плідного навчального року. Директор наголосила, що 86 років поспіль двері нашого закладу відкриті для нових знань, зустрічей та вражень, згадала про видатних випускників Коледжу. Наостанок Ганна Щуцька сказала:«Ви обрали вірний шлях – шлях до нових знань. Сьогодні ваш час писати історію закладу і я вірю, що ви станете гордістю Коледжу та нашої держави!».

  

  

На урочистості, присвячені Дню знань, у Коледж  завітала начальник  відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Галина Фартучна, яка у своїй промові підкреслила, що ККЛП достойний навчальний заклад, де студентів зустрічають досвідчені педагоги та дружній студентський колектив. Від імені колективу Коледжу голові Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Мартинчуку Сергію Олександровичу було вручено подяку за плідну співпрацю, небайдужість до виховання молодого покоління та вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців галузі легкої промисловості, а також Фартучній Галині Володимирівні за багаторічне співробітництво, небайдужість до проблем сьогодення та значний внесок у справу виховання молодого покоління.

 

 

Директор представила віце-президента Федерації Годзю-рю Карате-До Олександра Гончаренка, полковника ЗСУ, командира спецназу, який вийшов на сцену зі своїми спортсменами-каратистами. Хлопці не тільки є чемпіонами Світу, Європи, України, вони  навчають морських піхотинців самообороні та рукопашному бою в зоні АТО, за що отримали бойові винагороди. З нагоди 25-річного ювілею Незалежності України Гончаренку Олександру Євгеновичу від імені колективу було вручено подяку за високий професіоналізм, вагомий внесок у підготовку спортсменів міжнародного рівня, свідому громадянську позицію та виховання патріотизму у молодого покоління України.

 

 

Також серед почесних гостей був випускник Коледжу, заступник голови ЦП УТОГ, Віктор Шевчук, який від імені Українського товариства глухих привітав всіх зі святом, підкресливши, що вважає диплом Коледжу високим знаком якості. Голова Київської організації УТОГ Михайло Левицький побажав всім студентам Коледжу знайти свій шлях і стати справжніми професіоналами. Директор Коледжу за плідну співпрацю та підтримку нашого навчального закладу вручила подяки почесним гостям з УТОГУ.

 

Ведучі розповіли про студентів, якими пишається Коледж. Це багатократні чемпіони України та Світу в різних спортивних змаганнях, а  Нвер Суренян, цьогорічний випускник нашого закладу, став лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України. Студентка Колежу Олена Новохацька отримала почесний титул Міс Європи під час фіналу міжнародного конкурсу краси «Міс Світу» серед нечуючих дівчат (Miss Deaf World 2016). Студентів було нагороджено Подяками та книгами.

 

 

Наш заклад славиться своїми видатними здобутками, напрацьованими за роки своєї майже 100-літньої історії, а останнім часом приємних та пам'ятних подій було чимало. Цією весною директор у складі делегації  керівників українських коледжів відвідала навчальні заклади штату Флорида (США),  де ознайомилася з освітньою діяльністю лідерів рейтингу закладів Сполучених штатів Америки.

 

На початку червня відбулася зустріч з представниками Університету прикладних наук з міста Кайзерслаутерн (Німеччина). Коледж та університет уклали між собою договір, мета якого зміцнення та розвиток співробітництва в галузі навчальної, навчально-методичної і науково-дослідної роботи.

 

День знань – це визначна подія не тільки для першокурсників, які стали студентами Коледжу, але й для викладацького складу. Бажаємо студентам та педагогам натхнення та удачі, які безумовно стануть запорукою успіху!

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар