Святкування Дня незалежності

Автор: admin від 25-08-2016, 20:10

Святкування 25-ої річниці Незалежності України

 

24 серпня ДВНЗ «Київський колеж легкої промисловості» з нагоди відзначення 25-ї річниці Незалежності Українивзяв участь у масштабному святі  "Печерський Вернісаж"

  

Вернісаж влаштували Печерська районна в місті Києві державна адміністрація  та   благодійний фонд "Наш слід". Вулиця  Івана Мазепи, де проходило свято, перетворилася на велику ярмаркову зону.  До уваги киян та гостей столиці була ціла концертна програма, художні виставки і фотовернісаж, різноманітні майстер-класи, ярмарок майстрів ужиткового мистецтва, демонстрація силових прийомів та інше. Всі бажаючі прийняли участь у флеш-мобах: моделювання українського прапора, створення української вишиванки на асфальті та ляльки-мотанки заввишки 2 метра.

  

На вернісажі було широко представлено різноманітні роботи вихованців та викладачів закладів освіти Печерського району. На вернісажі були присутні директор ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» Ганна Щуцька, заступник директора Колежу з навчально-виховної роботи Ігор Якубовський, співробітники Коледжу Олена Биліна, Вікторія Рацюк та Максим Борисенко.   Студенти та співробітники Київського коледжу легкої промисловості продемонстрували величезну кількість цікавих творчих композицій, виготовлених студентами власноруч. Виставка робіт  Коледжу «Вишивка handmade в етностилі» викликала захоплення у відвідувачів. Аксесуари, зроблені випускницею Коледжу Оленою Підгайною  у стилі цунамі канзаши,  привернули увагу присутніх, багато цікавилися технікою виготовлення прикрас і  Олена з задоволенням провела майстер-клас. Студентки були вдягнені у одяг з колекцій студентів-дизайнерів Коледжу - «Ван Гог» та  «Таємнича незнайомка».

 

 

 

 

 

Картини, створені студентами у різних техніках, зайняли почесне місце серед найкращих робіт, що були представлені на Вернісажі. Коледж показав  багату експозицію традиційного українського вбрання з різних регіонів України, а серед  цього етнічного різноманіття студентка консерваторії Мирослава Береза, лауреат міжнародних і українських  конкурсів, зачарувала  слухачів грою на бандурі. Заступник директора Колежу з навчально- виховної роботи Ігор Якубовський разом зі студентами під гітару співали українські пісні. 

 

На святі також виступили члени збірної з Годзю-рю карате, серед яких були випускник та студенти Коледжу - майстер спорту України міжнародного класу Богдан Гончаренко, майстри спорту Данило Слюсар, Михайло Герасимчук та Артем Коновалов. Під керівництвом свого наставника, Віце-президента Федерації Годзю-рю карате України, майстра спорту України міжнародного класу Олександра Гончаренка, спортсмени провели показові виступи, які  викликали шквал овацій.

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на непогоду, свято було яскраве, сповнене позитивними емоціями і лишило після себе відчуття гордості за нашу Батьківщину, за наш волелюбний, талановитий  народ.

 

  

Американські колеги з коледжу Санта Фе, штат Флорида, приєдналися до поздоровлень з Днем Незалежності та розмістили на сторінці свого коледжу у фейсбуці привітання та фото.

  

  

  

  

 

 Новина на сайті МОН

 

 

Коментарі:

Залишити коментар