випуск технологи 2016

Автор: admin від 24-06-2016, 11:57

Щасливої долі, випускники!

 

23 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбувся випуск студентів  технологічного факультету за спеціальностями  "Швейне виробництво" та "Виготовлення виробів із шкіри"

 

Бурхливими оплесками зустрічав зал випускників  2016 року, це були студенти з груп Шс-36, Ш-27, Вс-02. Урочисте дійство відбувалось під зворушливі звуки мелодій та ностальгійні фото на екрані. На свято завітали почесні  гості:  начальник відділу у справах сім'ї  та молоді Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Г.В. Фартучна; голова Центрального правління Українського товариства глухих  І.І. Чепчина; голова Київської організації УТОГ М.М. Левицький; перший  заступник голови ЦП УТОГ  Т.О. Кривко; заступник голови ЦП УТОГ, випускник нашого Коледжу В.В. Шевчук. Гості привітали випускників,  побажали кожному з них знайти свій шлях у дорослому житті.

 

Традиційно поздоровила випускників директор Коледжу Г.В. Щуцька: побажала випускникам щасливої долі та професійної реалізації, а ще запросила усіх бажаючих на навчання у стінах нашого славетного закладу.

 

Після вітання  настала хвилююча урочиста мить – вручення дипломів та грамот про досягнення у навчанні та спортивному житті.

 

Серед випускників групи Вс-02 дванадцять видатних спортсменів. Це чемпіон світу із спортивного орієнтування Нвер Суренян, його дружина, бронзова медалістка 28-х зимових Дефлімпійських ігор 2015 року в лижних гонках Аліса Пишняк, чемпіони м. Києва з футболу, волейболу,  срібні та бронзові  призери спартакіади «Під золотими куполами Печерська». Всі спортсмени були нагороджені грамотами. На концерті звучали пісні у жестовому виконанні студентів з порушенням слуху, випускники дякували своїм викладачам, кураторам. Першокурсники вітали своїх старших друзів. Закінчилося свято гімном Коледжу, який виконали на сцені випускники і викладачі.

 

Хочеться побажати, щоб життя наших випускників було таким же яскравим,  як і  це свято.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше фото за посиланням

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар