випуск бухгалтерів 2016

Автор: admin від 27-06-2016, 11:40

Гарної кар'єри та процвітання!

 

24 червня 2016 року в актовій залі Київського коледжу легкої промисловості 55 випускникам (гр. Б-84, Б-85)  урочисто вручили дипломи молодшого спеціаліста за спеціальністю «Бухгалтерський облік»

  

Окрім дипломів, багатьох випускників нагородили грамотами за відмінне навчання, подяками за активну участь в громадському та спортивному житті Коледжу. 9 молодих фахівців отримали дипломи з відзнакою. Директор Коледжу  Ганна Щуцька привітала випускників та їх батьків, побажала успішно реалізувати себе в професійній діяльності, наголосив, що наша держава потребує знань молодих фахівців,  та запевнила, що двері Коледжу завжди відкриті для усіх випускників. Керівник факультету А.Сокол та керівники груп А.Сергієнко та  В.Коваль  побажали успіхів у подальшому, вже дорослому, житті.

 

У свою чергу зі словами подяки до викладачів за їх нелегку і клопітку працю звернулися випускники, також вони  висловили вдячність адміністрації, працівникам гуртожитку, бухгалтерії. Від батьків виступила мама Ксенії Ярош – Ярош Оксана, яка також є випускницею Коледжу. В своєму зверненні до випускників вона наголосила на якісній підготовці фахівців бухгалтерського обліку та перспективах продовження навчання у ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Свято супроводжувалося концертною програмою, в якій взяли участь випускники.

Вітаємо молодь із отриманням дипломів! Бажаємо гарної кар'єри  та процвітання!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше фото можно переглянути за посиланням

 

Коментарі:

Залишити коментар