Випуск дизайнерів 2016

Автор: admin від 1-07-2016, 11:14

Випуск творчих особистостей

 

29 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбувся випуск дизайнерів за спеціалізаціями «Дизайн одягу», «Дизайн взуття» та «Компꞌютерний дизайн»

 

Свято відкрила  директор Коледжу Ганна Щуцька. Вона привітала випускників та наголосила, що в цьому році  вперше отримали дипломи молоді дизайнери за новою спеціалізацією «Компꞌютерний дизайн». «Ми випускаємо творчі особистості. Вони довели це на показі дипломних робіт. Я впевнена, що серед наших випускників є зірки вітчизняної індустрії і ми ще почуємо усі ці прізвища. Отже, чекаємо звісток про ваші перемоги»,  - сказала керівник закладу.

 

Майбутні дизайнери протягом навчання приймали активну участь у багатьох конкурсах, показах, фестивалях. Під час свята відбулося нагородження студентів, які приймали участь у Міжрегіональному конкурсі на кращу колекцію моделей одягу «Калинове намисто», конкурсі колекцій одягу молодих дизайнерів «Альтернатива», міжнародному конкурсі молодих модельєрів - дизайнерів «Печерські каштани» та у конкурсі колекцій та моделей, що проводить Асоціація Дитячої моди. Випускникам вручили дипломи учасників конкурсів та винагороди за отримані перші місця.

 

Щирі слова подяки на адресу адміністрації Коледжу та викладачів надійшли від багатьох випускників. Вони  дякували своїм кураторам, керівнику факультету,  які в свою чергу, побажали успіхів у дорослому житті.

 

Вітаємо випускників на  порозі нових перспектив життя.  Удачі вам! Завжди пам'ятайте, що наші випускники – це студентська сім'я, яка і по закінченню Коледжу є його невід'ємною частиною!

 

 

 

 

 

 

Більше фото можно переглянути за посиланням

Коментарі:

Залишити коментар