LEATHER AND SHOES 2016 літо

Автор: admin від 17-07-2016, 15:22

На виставці

 

Київський коледж легкої промисловості традиційно взяв участь у 32 міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіри та хутра LEATHER AND SHOES 2016, яка відбулася 12-15 липня у Міжнародному виставковому центрі

 

Традиційно організатором виставки виступає Національна шкіряно-взуттєва спілка України. Основною метою виставки є підтримка, популяризація вітчизняного взуттєвого виробника та залучення іноземних підприємств.

 

На виставці було представлено величезну кількість взуття, комплектуючих, фурнітури, шкіри, устаткування і шкіргалантереї як вітчизняного виробництва, так і від провідних європейських виробників. Виставка цього року перевершила саму себе - цілих 3 павільйони, а кількість експонентів перевищила 600 (в т.ч. Україна, Німеччина, Польща, Туреччина, Австрія, Швеція, Іспанія, Італія, Молдова,  Португалія, Словенія, Узбекистан, Франція, Бразилія, Чехія).

 

Зазвичай, під час виставки на своєму стенді Коледж представив досягнення та творчі надбання студентів. Студентки Коледжу, вдягнені у дизайнерські сукні, роздавали бажаючим інформаційні буклети. Багато відвідувачів після спілкування з представниками Коледжу виявили бажання подати документи для вступу до Коледжу, адже саме в цей час тривала вступна кампанія, а чимало відвідувачів запрошували наших студентів проходити практику на їх підприємствах з подальшим працевлаштуванням.

 

Ми отримали безліч позитивних емоцій і хороших відгуків про свою роботу, поспілкувалися з приємними людьми і вдячні усім за участь та окрема вдячність організаторам за прекрасну виставку!

 

Вже традиційно до виставки була підготовлена і надрукована в спеціалізованому журналі «Expo Bulletin» стаття про Коледж. На цей раз вийшла в світ стаття під назвою  «ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості»: Досвід українсько-американської співпраці».

 

ExpoBulletin_3-2016

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар