Ігри патріотів

Автор: admin від 23-06-2016, 11:01

Ігри патріотів

 

З 16 по 19 червня 2016 року команда нечуючих студентів Київського коледжу  легкої промисловості взяла участь у IX Всеукраїнському конкурсі "Ігри патріотів УТОГ"

 

Захід, на який з'їхались 21 команда з України та одна з Молдови, відбувся у смт Затока (Одеська обл.) на базі Оздоровчо-реабілітацйного центру "Одіссей" Українського товариства глухих, відбувся за участі голови ЦП УТОГ І.І.. Чепчиної, першого заступника голови ЦП УТОГ Т.О. Кривко, голови ЦРК УТОГ — С.В. Вергелес, представників товариства глухих Молдови, директора ДВНЗ «ККЛП» Г. В. Щуцької. 

 

Метою проведення даного конкурсу - залучення молоді до здорового способу життя, виявлення творчих здібностей, солідарності у своєму Товаристві спільноти осіб з порушеннями слуху та  патріотичне виховання.

 

Всі учасники змагань гідно виступили й довели, що вони є не тільки одними з найкращих, але й те, що в чесній боротьбі можна розкрити усі грані свого таланту. На шляху наших учасників були незліченні спортивні завдання та перешкоди, але всі впоралися, вчасно приймали рішення, працювали злагодженими командами. Глядачі і учасники отримали масу позитивних емоцій. Студенти встигли позмагатися  і відпочити на березі моря. 

 

Адміністрація Коледжу висловлює щиру подяку керівництву УТОГ та директору ОР центру "Одіссей" М.О.Завойчинському за організацію яскравого свята та гарного відпочинку. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар