Показ

Автор: admin від 13-06-2016, 06:09

 

Fashion Show у Київському коледжі легкої промисловості

 

10 червня у Київському коледжі легкої промисловості відбувся фінальний показ колекцій одягу та взуття студентів-дизайнерів «College Fashion -2016», присвячений 20-тій річниці підготовки фахівців спеціальності “Дизайн”

 

 На свято моди та краси завітало дуже багато гостей – керівники провідних швейних та взуттєвих підприємств – В.І. Ліщук, генеральний директор ПАТ «Чинбар», Т.Г. Людвиченко, заст. голови правління ПАТ «Софія» та ін.; Т.Ю. Захарченко, директор СПКТБ УТОГ; член Наглядової ради Коледжу О.Є. Гончаренко, віцепрезидент федерації Годзю-рю карате України; колеги з Київського національного  університету технологій та дизайну, освітяни загальноосвітніх та спеціальних шкіл Києва та області, випускники Коледжу – молоді дизайнери одягу та взуття, представники ЗМІ, майбутні студенти.

 

Нові модні тенденції, сучасний одяг, художнє оздоблення одягу та взуття– все це було представлено у колекціях, які студенти виготовили власноруч. Всі учасники намагалися не просто зробити колекції, а відтворити цілісний образ в кожній роботі, де враховані всі деталі -  від взуття до аксесуарів. Колекції вражали своїм незвичним, неординарним і водночас простим стилем. Всього було представлено 38 колекцій одягу та взуття. Завершився показ колекцією «Лицарі світла» Івана Кощавки, який за цю роботу отримав перше місце на Міжнародному конкурсі молодих дизайнерів «Печерські каштани» у номінації «Pro-art».

 

Показ є підсумком наполегливої кропіткої роботи студентів-дизайнерів під керівництвом досвідчених викладачів Коледжу та майстрів виробничого навчання, що велася впродовж усіх років навчання.

 

Свято вдалося! Підсумовуючи покази своїх студентів, директор Коледжу Ганна Щуцька сказала: «Ми побачили на що здатні наші студенти. Багато колекцій прямо з подіуму можна впроваджувати у виробництво.  Для багатьох випускників цей показ стане значним досвідом, завдяки якому вони  займуть своє місце у творчому середовищі нашої країни. Я вірю – майбутнє  за вами!».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Більше фото та відео.

 

Коментарі:

Залишити коментар