XIX з’їзд Українського товариства глухих

Автор: admin від 7-06-2016, 11:29

XIX з’їзд Українського товариства глухих

 

2-3 червня 2016 року відбувся XIX з’їзд Українського товариства глухих, у якому взяла участь директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька

 

Делегати з’їзду підбили підсумки діяльності Товариства за останні п’ять років та обрали нових керівників:

 Чепчину Ірину Іванівну – голову УТОГ,

 Кривко Тетяну Олександрівну – першого заступника голови,

 Шевчука Віктора Володимировича – заступника голови УТОГ.

 

Учасники з’їзду зійшлися на тому, що попри складну ситуацію в країні, Товариство з гідністю пройшли нелегке випробування звітного періоду, продовжувало наполегливо виконувати свої основні статутні завдання. Обласні організації УТОГ та культурні заклади Товариства здійснювали реабілітаційну, соціально-­побутову, культмасову, інформаційну роботу, проводили найрізноманітніші заходи місцевого, обласного та загальнодержавного рівня. Делегати  побажали успіху та наснаги у майбутній праці всім новообраним членам Центрального правління УТОГ.

 

В рамках з’їзду у Пущі-Водиці Навчально-відновлюваним центром Українського товариства глухих було проведено загальноміський захід з нагоди 83-ї річниці з дня створення УТОГ.  

Колектив Київського коледжу легкої промисловості щиро вітає Ірину Іванівну Чепчину з призначенням на посаду Голови Центрального правління УТОГ.Переконані, що професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять новому керівнику УТОГу домогтися значних досягнень у нелегкій справі підтримки людей з особливими потребами.

 

  




 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар