міжнародні виставки

Автор: admin від 25-10-2013, 13:44

З 8 по 11 жовтня 2013 року в приміщенні Міжнародного Виставкового Центру відбулася XVII Міжнародна спеціалізована виставка взуття і аксесуарів «ExpoShoes», IV Міжнародна спеціалізована виставка одягу з хутра та шкіри «ExpoFUR» та VI Міжнародна спеціалізована виставка текстильної, швейної продукції і обладнання «TextileEXPO». Організаторами виставок являється Національна шкіряно-взуттєва спілка України.

Подія зібрала кращих вітчизняних і закордонних виробників взуття, шкіргалантереї, хутра та фурнітури. У виставці взяли участь компанії з України, Білорусії, Бразилії, Німеччини, Росії, Італії, Швейцарії. Захід відвідали спеціалісти шкіряної, взуттєвої та хутряної галузі, та торгові організації з України та країн, що зацікавлені в українському шкіряно-взуттєвому ринку.

Також на виставці був представлений стенд ДВНЗ «Київського коледжу легкої промисловості». Під час заходу активно проходило спілкування з представниками фірм-виробників, які цікавилися співпрацею з коледжем щодо кваліфікованих студентів та випускників взуттєвої та шкіргалантерейної промисловості. Відвідувачі та учасники виставки зацікавлено розглядали та оцінювали творчі розробки студентів, що були представлені на стенді.

Для дослідження асортименту, ознайомлення з новаціями у виготовленні взуття та шкіргалантереї, спілкування з безпосередньо виробниками виставку відвідали групи студентів ДВНЗ «Київського коледжу легкої промисловості», які зацікавлено досліджували модні новинки.

На виставці було широко представлено навчальний заклад, адже саме ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» випускає висококваліфікованих спеціалістів шкіряно-взуттєвої промисловості.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар