Тиждень кафедри природничо-наукових та комп'ютерних дисциплін

Автор: admin від 6-06-2016, 07:18

Тиждень кафедри природничо-наукових та комп'ютерних дисциплін

 

У Київському коледжі легкої промисловості пройшов Тиждень кафедри природничо-наукових та комп'ютерних дисциплін

 

Програма Тижня кафедри була насиченою та різноманітною.

 

25 квітня

1.  Визначення рейтингу груп по курсам з дисциплін кафедри.
2.  Творча майстерня. Виставка газет, творчих робіт студентів І, ІІ курсів.

 

 

 

3.  Тренінг «Збереження ресурсів» у групі До-25 проведений Ганною Калиновською.

  

 

26 квітня 

У День самоврядування студенти приміряли на собі роль викладача на дисциплінах кафедри. Також, Анною Калиновською у групах Шм-01, Дв-26 була проведена конференція «Чорнобиль: 30 років радіації». На даному заході були присутні методист Коледжу Людмила Бойченко та зав.кафедри Оксана Тренба. Студенти розповіли про цю трагедію та подивилися фільм про роль радиації у  нашому житті.

 

  

27 квітня

1.Конференція «Аналіз існуючих САПР одяг» була проведена у групі Шм-01 викладачем Оксаною Тренба. Студенти підготували доповіді-презентації, в яких розповіли про сучасні системи автоматизованого виробництва одягу.

 

 

 

2. Творча майстерня. «ІНФОРМАТИКА ТВОРИТЬ МАЙБУТНЄ» Конкурс  ескізів костюму серед студентів групи Дк-02. Проводила Оксана Тренба. Найкращими стали роботи студентів:  1 місце -  Яна Береза, 2 - Світлана Баранівська, 3 - Максим Турчин.

 

 

 

 

3. Брейн-рингз математикиу групах Б-88, О-28, який провів викладач математики Андрій Сергієнко. На заході була присутня керівник економічного факультету Анна Сокол.

 

 

  

28 квітня

1.Навчально-виховний захід «Творчий шлях до майбутньої професії», створення швейних виробів методом наколювання Дане навчально-практичне заняття було проведено для студентів технологічного відділення групи Шс-37 та Швс-02. Захід організували та провели майстер виробничого навчання Світлана Онищенко, перекладач-дактилолог Ірина Сколотова, викладач комп’ютерних дисциплін Ірина Ткаченко, також на захід були запрошені представники Київської організації УТОГ О.Мазуренко та Т. Пахомова.

 

 

 

2. Бінарне заняття з природничих наук у групах Шс-38 та Вс-04, яке провела Тетяна Коптенко. Журі у складі: Ніни Никоненко та Наталії Мацкевич відзначили високий рівень зацікавленості студентів.

  

 

3. Урок-гра з інформатики «Інфознайка» була проведена серед студентів групи О-27 викладачами Катериною Франц та Ольгою Шуманчук-Честних. Студенти були поділені на 2 команди «Фіксики» та «Електроніки». Журі гри: заступник директора з навчально-виховної роботи Ганна Михайловськата зав.кафедри природничо-наукових та комп’ютерних дисциплін Оксана Тренба відзначили високий рівень підготовленості студентів. Перемогла команда «Електроніки»  з відривом в один бал. 

 

 

29 квітня

1.Бесіда, присвячена Дню води, була проведена викладачем хімії та біології Ніною Никоненкоу групі Шс-38.

 

 

 

2. Участь у XIV Міжнародному конкурсі із комп’ютерної графіки. Студенти групи Дк-02 подали свої роботи на перший етап конкурсу.

3. Підведення підсумків.

 

Тематика заходів у рамках Тижня була цікавою, пізнавальною конструктивною та пов’язаною з навчальним матеріалом.

 

Коментарі:

Залишити коментар