Захист-презентація

Автор: admin від 27-05-2016, 06:48

Захист-презентація

 

У травні в Київському коледжі легкої промисловості в лабораторії бізнес- тренінгу відбувся відкритий захист-презентація курсових робіт студентів гр. О-26 з дисципліни «Економіка підприємства»

 

До захисту свої роботи представили студенти: Ю. Безсмертна  «Основні засоби та порядок їх формування на підприємстві ТОВ «Київ»» (керівник роботи – Н. Андрійченко); М.Демченко «Мотивація трудової діяльності працівників на «Київському ювелірному заводі» (керівник роботи – Н. Лугіна);  Н.Дремлюга «Резерви росту продуктивності праці на підприємстві ТОВ «Талант» (керівник роботи – Н. Лугіна); А.Маковський «Маркетингові дослідження при формуванні випуску продукції на підприємстві ТОВ «Галактон» (керівник роботи – О.Кошлань); В.Мамонт «Шляхи реалізації та вдосконалення мотиваційної політики на підприємстві «ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» (керівник роботи –О. Кошлань).

  

Студенти гр. О-26 презентували свої роботи та  показали достатньо високий рівень знань з дисципліни «Економіка підприємств», глибоко розібралися в темах робіт, підготували цікаві та змістовні доповіді, відповідали на питання. Роботи оцінені на « відмінно» та  «добре». 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар