В єдності сила!

Автор: admin від 18-05-2016, 06:55

В єдності сила!

 

13 – 15 травня Печерська районна у м. Києві державна адміністрація організувала поїздку у місто Бахмут (Артемівськ), в якій взяли активну участь представники ДВНЗ «ККЛП»: член наглядової ради Коледжу Олександр Гончаренко та студенти, спортсмени-каратисти міжнародного рівня - Артем Коновалов, Михайло Герасимчук, Данило Слюсар і випускник Богдан Гончаренко

 

Захід  під гаслом «В єдності сила» включав гуманітарну допомогу та культурну програму. В ньому брали участь  заступник голови Печерської РДА – Анатолій Невмержицький, заступник керівника апарату – начальник відділу з питань кадрової роботи та державної служби – Любов Синяк, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини – Діана Маринич, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ Печерської РДА – Катерина Печерська, заслужена артистка України, солістка скрипкового дуету «Мюзік-бомб» – Яна Котяж, художній керівник цирку-театру «Нур» – Нуриддин Муллоджанов. Дорога видалася довготривалою та дуже важкою. По прибутті на місце призначення наші студенти разом із місцевими жителями розвантажили гуманітарну допомогу, а потім продемонстрували свою майстерність у концерті, організованому керівництвом м. Бахмут спільно з керівництвом Печерської РДА у м. Києві. У своїй показовій програмі з Годзю-рю карате та рукопашного бою вони показали талант бійців, високий рівень майстерності та професіоналізм, за що отримали бурхливі овації від глядачів.

 

Глядачі та місцеве керівництво висловлювали щиру подяку всьому викладацькому складу Коледжу та особисто директору Ганні Щуцькій за чудове патріотичне виховання юнаків.

  

  

  

  

  

 

  

 

Коментарі:

Залишити коментар