"Альтернатива"

Автор: admin від 18-05-2016, 06:46

Конкурс для молодих і талановитих

 

Студенти Київського коледжу легкої промисловості представили свої колекції одягу на конкурсі-показі мод "Альтернатива", який відбувся в Українському домі «Перемога», що на Тернопільщині

 

На конкурсі було представлено більше тридцяти колекцій одягу від молодих дизайнерів України в чотирьох номінаціях: Pret-a-porter, Folk, Pro-art, DeLuxТалановиті студенти представляли вищі навчальні заклади: Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, Київський коледж легкої промисловості, Тернопільський професійний ліцей моделювання одягу та перукарського мистецтва, Чернівецький коледж дизайну та економіки, Чернівецьке вище професійне училище№3, Хмельницький національний університет, Калинівський технологічний технікум легкої промисловості. У конкурсі також приймали участь  молоді дизайнери з Тернополя і Артемівська Донецька обл. Захід проводився з метою виявлення молодих талановитих дизайнерів одягу, творців сучасної і майбутньої моди, створення умов для професійного росту учасників та обміну творчим і практичним досвідом.

 

Оцінювало конкурс молодих дизайнерів журі, яке складалося з провідних фахівців індустрії моди, стилістів-дизайнерів, представників засобів масової інформації, науково-педагогічних кадрів ВНЗ. Переможців та конкурсантів нагородили призами і грамотами. Роботи студентів Київського коледжу легкої промисловості вразили глядачів вишуканістю та креативністю. Були представлені колекції  «Провокатор» Аліни Бондарь і Олени Мостової, "Funny Pictures" Вікторії Гусевої, "Іспанський ренесанс" Надії Черниш, "Аvant-garde style" Інни Хомули, "The Hook" Таїсії Овдієнко.

  

Колекція нашого студента «Лицарі світла» Івана Кощавки отримала першість у номінації «Pro-Art», а у номінації «Prêt-à-porter» найкращою визнали колекцією «Cheatmeal» студентки Коледжу  Ірини Дяченко.

 

Супер приз від члена журі конкурсу – дизайнера Ксенії Марики отримала Хомула Інна за оригінальну подачу колекції “Advance guard style” ( “В стилі авангард”).

 

Вітаємо наших переможців!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар