захід до Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні

Автор: admin від 11-05-2016, 11:00

Вшанування подвигу Українського народу

 

В актовій залі Київського коледжу легкої промисловості відбувся захід до Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні

 

На урочистому заході зі вступним словом виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Якубовський І.П., та викладач історії мистецтв Коледжу, учасник Другої світової війни, син полка Іваненко Володимир Михайлович.

 

 

  

Захід відбувся згідно Указу Президента України «Про відзначення у 2016 році Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» від 08.04.2016 року № 130, з метою гідного вшанування подвигу Українського народу у Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності.

 

Другою, не менш цікавою, частиною заходу була демонстрація художнього фільму «Незламна», який підготувала до показу Шаріпова К.(голова Студентської ради Коледжу).

  

   

Також до дня пам’яті та примирення і 71-ої річниці перемоги над нацизмом в бібліотеці Коледжу була організована книжково-ілюстративна виставка.

 

 

 

Викладачами Коледжу було організовано екскурсії до історичних музеїв, меморіального комплексу ВВВ, «Бабиного Яру» та інших для покладання квітів і вшанування пам’яті всіх загиблих. 

  

  

  

 

  

Коментарі:

Залишити коментар