з Великоднем

Автор: admin від 11-05-2016, 10:39

З Великоднем!

 

В цьому році до Великодня у студентів, що мешкають у гуртожитку Київського коледжу легкої промисловості, було багато передсвяткових клопотів, адже запланували чимало: відвідати малюків Ворзельського дитячого будинку, зібрати гостинці воїнам в зоні АТО, відвідати поранених бійців у госпіталі…Тому до роботи взялись гуртом!

 

Першими були відвідини малечі у Ворзелі. Діти раділи появі своїх друзів-студентів, яких вони вже добре знають та подарункам від них -  пасочки, солодощі, дитячі речі. Чудова погода посприяла можливості погуляти з дітками на вулиці, пограти у футбол, покататись на гойдалках, поганяти на велосипедах. Час сплив непомітно.

  

  

  

  

  

Неабиякі труднощі виникли через відправку в зону АТО пакунків від студентів Коледжу. Але щасливий збіг обставин звів активістів з чудовими людьми з телеканалу 1+1 і проблема була вирішена! Журналіст Євген Назаренко люб’язно погодився передати гостинці бійцям на передовій, звідки він вів репортажі. Правда, знімальній групі прийшлось потіснитись і їхати не дуже зручно, бо більшість салону авто зайняли подарунки для бійців. Під час випуску „ТСН Тиждень з Аллою Мазур” транслювався сюжет про Київський коледж легкої промисловості, допомогу бійцям та його громадську позицію.

  

  

  

На перший день Пасхи студенти Коледжу відвідали поранених у Київському військовому госпіталі. Хлопці радо зустріли гостей та приймали гостинці.

 

 

 

З почуттям виконаного обовязку, у гарному настрої ми підсумували: Задумане - здійсненно!  Було б бажання… А його студентам не бракувало.

Коментарі:

Залишити коментар