ККЛП взяв участь у ІІІ Галузевому ярмарку вакансій

Автор: admin від 4-05-2016, 12:27

27 квітня 2016 року ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» взяв участь у ІІІ Галузевому ярмарку вакансій що відбувся в Київському національному університеті технологій та дизайну

 

Організаторами ярмарку є Центр праці і кар’єри КНУТД, Українська асоціація підприємств легкої промисловості, Всеукраїнське об’єднання обласних організацій роботодавців за підтримки Державної служби зайнятості.

 

До участі у Галузевому ярмарку вакансій були запрошені роботодавці, студенти та випускники, представники професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

 

Під час ярмарки майбутні спеціалісти в галузі легкої промисловості мали можливість ознайомитися з актуальними вакансіями відповідної сфери.

 

Ярмарок вакансій – це чудова нагода для молоді зорієнтуватися на ринку праці та ознайомитися з вимогами роботодавців, отримати рекомендації від організаторів по складанню резюме та проходженню співбесіди, подати заявку на відкриті вакансії чи програми стажування, а головне – це унікальна можливість вже сьогодні заявити про свій потенціал і отримати роботу у престижній компанії.

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар