18.10.13 майстер клас

Автор: admin від 21-10-2013, 18:47

18.10.2013 року професором кафедри дизайну одягу Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКіМ) Білякович Ліаною Миколаївною був проведений майстер-клас на тему: «Аналітика формування трендів в умовах сучасної fashion-індустрії. Перспективи моди на 2015 рік». 

Захід відбувся у рамках Договору про співпрацю між ККЛП та КНУКіМ і зібрав понад 200 слухачів із студентської та викладацької аудиторії.

Проф. Білякович Л.М. розповіла присутнім про науково-методичні засади формування, розвитку та розповсюдження трендів у різних галузях fashion-індустрії.

Студенти ККЛП були не просто слухачами, вони приймали участь у дискусії, відповідали на питання лектора, висловлювали свої думки. Всіх зацікавили фільми про «розумний» і «керований» текстиль на подіумах Високої моди та відео-ролики про створення мега-трендів майбутнього.

Друга половина майстер-класу була присвячена власним науковим прогнозам професора Білякович Л.М. щодо тенденцій моди 2015 року на основі застосування новітніх європейських методик Інститутів прогнозування моди та Тренд-бюро. Інформація була подана на високому професійному рівні, жваво, цікаво, у доброзичливій манері.

Після лекції студенти нашого коледжу отримали відповіді на свої запитання, а професор Білякович Л.М. гостинно запросила їх відвідати Київський національний університет культури і мистецтв з метою профорієнтації.

 Дирекція та педагогічний колектив Коледжу направили до КНУКіМ подяку професору Білякович Ліані Миколаївні за високопрофесійний майстер-клас.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар