ТОВ «Яросвіт», ПВП «Каман» та ТОВ «Прайм шуз»

Автор: admin від 26-04-2016, 07:43

Професійна екскурсія на взуттєві підприємства м. Бровари

З метою ознайомлення з  сучасним обладнанням та новітніми технологіями  виготовлення різноманітного асортименту взуття група Вс–02 разом із завідувачем навчально – виробничої практики П. Пінчуком та перекладачем жестової мови О. Терещенко відвідали Броварські взуттєві підприємства: ТОВ «Яросвіт», ПВП «Каман» та ТОВ «Прайм шуз»

 

Головною особливістю взуттєвого підприємства «Каман» є виробництво чоловічого, а також підліткового взуття власних торгових марок САМАта CAMALINI. Все взуття виготовляється виключно з  натуральних матеріалів.

 

Під час екскурсії по цехах підприємства студенти ознайомились зі спеціальним автоматичним обладнанням з програмним управлінням для розкрою деталей верху взуття, з яким працює випускник Коледжу Роман Грабчак.


Головною особливістю взуттєвого підприємства ТОВ «Яросвіт» є те, що на цьому підприємстві застосовуються новітні технології виготовлення чоловічого та дитячого взуття дуже широкого асортименту, який розробляють і впроваджують у виробництво теж випускники Коледжу: Світлана та Марина Стужук, Жанна Коршун.

 

Під час екскурсії по цехах підприємства ТОВ «Прайм шуз» студенти  ознайомились з особливістю виготовлення жіночого взуття за замовленнями та відвідали асортиментний кабінет.

 

Студенти залишилися під яскравими враженнями від побаченого та ще раз переконалися, що обрали цікаву та гідну професію.

  

Адміністрація Коледжу висловлює слова щирої вдячності директору ПВП «Каман» О.Потієнку, директору ТОВ «Яросвіт» В. Барабаш, ТОВ «Прайм шуз» О.Бондару і має надію, що плідна співпраця Коледжу і взуттєвих підприємств буде тривати довгі роки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар