Освіта для збалансованого розвитку

Автор: admin від 26-04-2016, 06:31

На Всеукраїнському форумі

 

Київський коледж легкої промисловості взяв участь у ІІ Всеукраїнському форумі «Освіта для збалансованого розвитку», який відбувся 13–14 квітня 2016 року в м. Києві

 

У рамках Форуму працювала тематична виставка «Освіта для збалансованого розвитку: кращі практики в Україні», на якій були представлені навчальні та позашкільні заклади, наукові установи, громадські організації, які працюють у цій сфері.

 

 

Метою форуму є об’єднання зусиль та сприяння співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування, навчальних закладів, наукових установ, громадських організацій задля впровадження в Україні освіти для  збалансованого розвитку, активізація міжнародного освітнього співробітництва.

 

На презентаційному майданчику було представлено творчі роботи студентів, навчально-методичні розробки викладачів Київського коледжу легкої промисловості. Викладач Коледжу Г. Калиновська взяла участь у тренінгу  «Впровадження освітнього модуля «Основи стратегії сталого розвитку в Україні». Викладачі нашого закладу  також прийняли  участь в обговоренні питань на секції форуму «Кращі практики освіти для збалансованого розвитку у вищій та післядипломній освіті».

 

   

Форум проводився за сприяння: Міністерства освіти і науки України Національної екологічної ради України,Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова,Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар