"EXPO SHOES 2016"

Автор: admin від 14-04-2016, 12:45

Вивчаємо сучасний світ взуття

 

ДВНЗ «Київський коледж легкої промиловості» взяв участь у 22 Міжнародній виставці взуття та аксесуарів "EXPO SHOES 2016", яка відбулася 5-8 квітня у Міжнародному Виставковому центрі 

 

Зазвичай, організатором виставки виступає Національна шкіряно-взуттєва спілка України. Основною метою виставки є підтримка, популяризація вітчизняного взуттєвого виробника та залучення іноземних підприємств – товаровиробників взуття. На виставці було представлено понад 200 експонентів (Україна, Італія, Туреччина, Швеція, Іспанія, Словенія, Польща, Німеччина). За чотири дні роботи виставки її відвідали більш 30 000 чоловік.

 

Під час виставки на своєму стенді Коледж представив досягнення та творчі надбання наших студентів. Студенти, які представляли наш заклад, спілкувалися з відвідувачами, роздавали бажаючим інформаційні буклети та розповідали про особливості навчання, спеціальності, за якими навчаються у Коледжі. Багато роботодавців підходили до стенду з пропозиціями щодо проходження практики саме на їх підприємствах. Також йшлося про працевлаштування випускників Коледжу.

 

Студенти гр. Вс-03, Вс-04, Швс-02 разом з викладачами Т.Головченко, С.Сиротенко, О.Вуштей, Т. Чех і А.Бойко відвідали виставку. Для студентів це була можливість ознайомитися з конкурентоздатними підприємствами, вивчити сучасні напрямки виготовлення взуття, отримати консультацію фахівців безпосередньо з виробництва.

 

Вже традиційно до виставки була підготовлена і надрукована в спеціалізованому журналі «Expo Bulletin» стаття про Коледж. На цей раз вийшла в світ стаття під назвою  «Міжнародна інтеграція Київського коледжу легкої промисловості»

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар