З 28 березня по 01 квітня у Київському коледжі легкої промисловості пройшов Тиждень бухгалтерського обліку

Автор: admin від 14-04-2016, 12:28

Бухгалтерський тиждень

 

З 28 березня по 01 квітня у Київському коледжі легкої промисловості пройшов Тиждень бухгалтерського обліку

 

Традиційно тиждень бухгалтерського обліку розпочався з творчого конкурсу студентів першокурсників групи Б-88, який провели А.Сокол та О.Головін «Бухгалтерська професія – професія чесних людей».

Переможцями стали:

І місце – Ганна Коваленко, ІІ- Марина Лещенко, ІІІ – Марина Чмига.

 

 

У фойє ІІ поверху проходив конкурс стінних газет українською та англійською мовами.

 

 

Переможці україномовних газет:

І – Ганна Шептицька, гр. Б-86

ІІ – Ганна Коваленко, Марина Лещенко, гр. Б-88

ІІІ – Яна Побережець, гр. Б-84

 

Переможці англомовних газет:

І- Вікторія Почтар, Наталія Литвин, гр. Б-87

ІІ – Марія Скороденок, гр. Б-87

ІІІ – Вікторія Толочко, Катерина Кравчук, гр. Б-86

 

29 березня було проведено круглий стіл студентів груп Б-84, Б-85 разом з кафедрою фінансів Київського національного університету технологій та дизайну під керівництвом к.е.н., доцента Дмитра Коваленка за темою: «Фінансова грамотність як запорука успіху». 

 

 

 

У групі Б-85 О.Шевчук проведено відкрите англомовне заняття «Суб’єкти державного фінансового контролю». Керівник факультету, викладач іноземної мови Г.Сокол  високо оцінила комунікаційний рівень студентів.

 

 

30 березня проведено конкурс кросвордів та ребусів на бухгалтерську тематику. Перемогла Олена Столярчук, гр. Б-86

 

Викладачем Г. Савченко проведено конкурс «Я – сучасний бухгалтер»на кращого користувача програмою «1С: Підприємство. 8.2» для України. Журі у складі: Л.Бойченко, Г.Сокол, О.Сахно  відзначили високий рівень майстерності студентів під час проведення конкурсу.

 

 

Переможці:

І – Інна Галушка, гр. Б-84

ІІ – Тетяна Валькова, гр. Б-85

ІІІ – Анастасія Бондар, гр. Б-85 

 

31 березня проведено конкурс типу вікторина «Найрозумніший» на знання фінансово-облікових дисциплін, в якому взяли участь всі студенти спеціальності «бухгалтерський облік».

Переможці:

І – Наталія Литвин, гр. Б-87

ІІ – Юлія Захарова, гр. Б-86

ІІІ – Вікторія Сівовна, гр.Б-86

 

 

 

31 березня до студентів останнього курсу  завітала провідний фахівець з професійної орієнтації Дарницького районного центру зайнятості, яка провела лекцію «Складання резюме та пошук роботи» Тамара Кулініч. Під час заходу студентам було надано консультативну допомогу щодо подальшого працевлаштування та ознайомлення з наявними бухгалтерськими вакансіями на ринку праці міста Києва.

 

 

Завершився тиждень 1 квітня масштабним заходом «КВК» між двома командами: гр. Б-86 «Black Accounting” та гр.. Б-85 «ЕкоБух». На свято завітала PR-менеджер газети “Все про бухгалтерський облік» Ольга Гафіна, яка презентувала цінні подарунки всім учасникам від редакції газети. Також на заході були присутні ученики спеціалізованої школи №88 Печерського району, які окрім інформації про Коледж та спеціальності отримали масу задоволень від перегляду КВК. Всі учасники показали не лише кмітливість, а й величезний талант та відмінне знання своєї спеціальності.

 

 

 

 

 

  

Директор Коледжу Ганна Щуцька разом з керівником факультету вручила грамоти та подяки усім переможцям та активним учасникам Тижня, подякувала викладачам і студентам за підготовку КВК.

 

 

 

 

  

 

Коментарі:

Залишити коментар