Підтримай європейський вибір молоді! Голосуй за Київський коледж легкої промисловості!

Автор: admin від 14-04-2016, 10:00

На шляху до європейської інтеграції

 

Підтримай європейський вибір молоді! Голосуй за Київський коледж легкої промисловості!

 

Студенти економічного факультету долучилися до масштабної акції: «ЄС: ВИБІР УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ», що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні та впроваджується громадською організацією «Молодіжна альтернатива, за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України. В цьому році проект налічує 5 конкурсів та 9 номінацій. Співголова парламентського комітету асоціації Україна-ЄС Остап Семерак привітав учасників проекту та побажав їм успіхів на шляху до європейської інтеграції.

 

Умови конкурсу: після проходження попереднього відбору з 29 березня по 29 квітня проходитиме онлайн-голосування, на якому відвідувачі оберуть свого улюбленця. Ще двох фіналістів оберуть члени журі – професійні кіношники, зірки шоубізнесу та представники ЄС. У червні під час церемонії нагородження буде названо 3-х переможців.

  

Студенти Київського  коледжу легкої промисловості взяли участь у цьому проекті, представивши на конкурс відео-ролик «Бути європейцем», який створили  студенти групи О-26 Андрій Бородавка, Анастасія Войнілович, Каріна Гнаткевич, Віталій Кравченко, Наталія Дремлюга, Вікторія Веркалець, Альона Таран, Сергій Рогожук, Артур Маковський та викладач Олексій Головін і перекладач Ганна Сокол.

  

Голосувати можна за посиланням:   http://euroquiz.org.ua/video-contest/vote/199

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар