психолог Олена Литвиненко завітала до гуртожитку

Автор: admin від 14-04-2016, 09:25

Поговоримо про любов

 

7 квітня практичний психолог Олена Литвиненко завітала до гуртожитку Коледжу, де у  камерній домашній атмосфері поспілкувалася з дівчатами про найбільш сокровенні аспекти стосунків з представниками протилежної статі

  

«Так ніхто не кохав! Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання» – сказав багато років тому Володимир Сосюра. У своєму творі поет дуже тонко і романтично змалював красу, силу та всеосяжність справжнього кохання. Але чи існує таке кохання у нашому повсякденному житті? Чи маємо ми шанс на власному досвіді відчути всю повноту цього прекрасного почуття? Щоб відповісти на всі ці питання, треба, в першу чергу, з’ясувати, а що ж таке справжнє кохання, яке воно буває та чому, іноді, так болісно закінчується.

  

Розібратися у хитросплетіннях найсильнішого та найскладнішого людського почуття студенткам Коледжу допомогла Олена Литвиненко. Бесіда була присвячена психологічному, соціальному, біологічному та фізіологічному аспектам кохання. Основна мета заходу полягала у тому, щоб допомогти студенткам краще розібратися в собі та своїх почуттях, навчитися вибудовувати гармонійні відносини, а також дбайливо ставитись до власного емоційного й фізичного благополуччя та вміти захистити себе від печальних наслідків невдалих стосунків.

  

З матеріалами, які були представлені учасницям заходу, можна буде ознайомитись, завітавши на сторінку практичного психолога Коледжу. 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар