тиждень кафедри технологій легкої промисловості 2016

Автор: admin від 8-04-2016, 07:03

Тиждень творчості, таланту та майстерності

 

Наприкінці березня у Київському коледжі легкої промисловостібув проведений тиждень кафедри технологій легкої промисловості

 

Протягом тижня вже традиційно були підведені підсумки проведеної роботи. За тиждень відбулося багато цікавих подій, а саме: виставка творчих робіт студентів, майстер-класи, конкурс стінгазет, конкурси, круглий стіл проекту AllAboutFootwear в рамках 38-го UkrainianFashionWeek, за підтримки INTERTOP; показ колекції LaksmibyMaryanaSteshenkoFall/winter2016-17 за участі випускника Коледжу Богдана Гончаренка в рамках UFW; творчий звіт колективів художньої самодіяльності УТОГ Київщини.

  

У взуттєвій лаборіаторії Дослідно-виробничого центру Коледжу були проведені конкурси на кращого за професією. Переможцями стали студенти гр. Вс-03 А. Корж (І місце), А. Мороз (ІІІ місце), гр. Вс-02 О. Шафранський (ІІ місце).

 

 

 

 

21 та 24 березня були проведені майстер-класи по виготовленню квітки пам'яті та шкіргалантерейних виробів.

 

 

 

22 березня у читальній залі відбувся конкурс на кращого експерта, в якому приймали участь групи Вс-03, Вс-02, О-27. Журі конкурсу визначило переможців по двом номінаціям – «Експертиза взуття» та «Класифікація взуття».

 

 

 

 

 

23 березня у групі Вс-03 професором Ю. Ю. Щербанем було проведено вікторину на найкмітливішого та досвідченого студента. У вікторині спробували свої сили і гості – викладачі Коледжу.

 

 

 

Також у рамках тижня відбулися зустрічі з цікавими людьми. 22 березня у читальній залі коледжу перед студентами виступив головний фахівець ДП «ПІ Укрметротунельпроект» архітектор Олексій Нашивочніков. 

 

 

23 березня з лекцією-презентацією на тему «Паралелі східного костюму» виступила випускниця групи Ш-26 Федюшкіна Олександра.

 

 

 

23 березня для студентів першого курсу була проведена екскурсія на взуттєве підприємвсто ПП «Галекс».

 

  

24 березня відбувся показ моделей промислової колекції верхнього одягу, виконаних студентами групи Шм-01 та Шс-37, та взуття, виготовленого студентами групи Вс-02. Після показу відбулася презентація всіх груп студентів «Технологічного відділення».

 

 

 

В фойє Коледжу впродовж всього тижня проходила виставка стінних газет та творчих робіт студентів.

 

  

  

Фіналом тижня легкої промисловості стала зустріч у Коледжі з керівниками швейних та взуттєвих підприємств, за участю яких було проведено нагородження переможців.

 

 

Були присутні Тетяна Абрамова. Директор Броварської трикотажної фабрики „Рито”; Олег Потієнко, член Наглядової ради Коледжу, директор Броварського взуттєвого підприємства „Каман”; Надія Нечитайло, директор приватного швейного підприємства „Нечитайло”; Тетяна Захарченко, директор спеціалізованого проектно-конструкторського бюро УТОГ; Людмила Тюхта, директор Білоцерківської швейної фабрики „Весна” УТОГ; Ірина Потернак, власниця ТОВ „Потернак” та бренду „RISHA”, випускниця Коледжу; Антоніна Бабіч, к.т.н., доцент кафедри конструювання та технологій виробів із шкіри та ін.

 

Сьогодні на підприємствах галузі існує велика потреба у кваліфікованих фахівцях, тому такі зустрічі з роботодавцями є вкрай важливими. Присутні поважні гості побажали майбутнім спеціалістам творчих успіхів, багато з них виказали бажання запросити наших випускників працювати саме на їх підприємствах. Тому одним з головних завдань і логічним завершенням тижня кафедри технологій легкої промисловості є спілкування з шановними роботодавцями, які виготовляють якісний вітчизняний продукт та створюють робочі місця для наших студентів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар