зустріч з нечуючим архітектором Олексієм Нашивочніковим.

Автор: admin від 28-03-2016, 11:23

Безцінний досвід

 

22 березня у бібліотеці Коледжу відбулася мотиваційна зустріч з нечуючим архітектором ДП «ПІ Укрметротунельпроект» Олексієм Нашивочніковим.

 

Під час цієї зустрічі Олексій розповів про всій життєвий шлях та про те, з якими перепонами доводилось стикатись на шляху до обраної професії. Доречі, Олексій є випускником нашого Коледжу і він є унікальним та яскравим прикладом різносторонньої  та талановитої особистості, яка досягла успіхів у різних сферах життя. Олексій спроектував декілька станцій Київського метрополітену («Теремки», «Васильківська», «Голосіївська», «Деміївська», «Вирлиця», «Сирець»), активно займається спортом, бере участь у змаганнях зі спортивного орієнтування. Талановитий художник, є віце-президентом Київської спілки нечуючих художників «Натхнення». Його художні роботи часто можна бачити на різних виставках.

  

Олексій у своєму виступі підкреслював, що  для нечуючої людини немає ніяких перепонів, якщо є мета і є бажання до самореалізації. Також він наголосив про важливість здобуття освіти та саморозвитку.

 

Під час зустрічі також виступила і молодий флорист, викладач жестової мови у громадській діяльності «Ми разом» Лаура Калашнік, яка у своєму виступі підкреслила, що все можливо і «неможливо» насправді не існує. 

 

Коментарі:

Залишити коментар