11 березня в читальній залі бібліотеки Коледжу відбулася пізнавально-мистецька вікторина, присвячена 202-им роковинам з дня народження великого генія та пророка України Тараса Шевченка

Автор: admin від 18-03-2016, 08:28

Великому Кобзарю присвячується

 

11 березня в читальній залі бібліотеки Коледжу відбулася пізнавально-мистецька вікторина, присвячена 202-им роковинам з дня народження великого генія та пророка України Тараса Шевченка

 

На заході виконувалися твори поета, драматурга та художника, а саме читалися його вірші, виконувалися сучасні пісні покладені на його вірші. Студенти підготували уривок з його п’єси, в якому закладена глибока морально-психологічна драма стосунків між людьми.

 

Поеми «Кавказ» та «Розрита могила» прозвучали з уст студентів досить проникливо та, на превеликий жаль, досить актуально.

  

На святі були присутні студенти груп О-28 та Б-88, які продемонстрували свої знання творчих та автобіографічних сторінок життя Тараса Шевченка.

 

Глибокі слова шани та подяки великому Кобзарю прозвучали від директора Коледжу Ганни Щуцькоївикладачів, керівників груп і стали напутнім закликом до подальшого вдумливого вивчення та практичного аналізу творчості славетного сина українського народу. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар