12 березня «Міс і містер УТОГ 2016»

Автор: admin від 16-03-2016, 09:35

Свято краси та гармонії

 

12 березня бідбувся фінал Всеукраїнського конкурсу краси «Міс і містер УТОГ 2016», в якому впевнено перемогла студентка Київського коледжу легкої промисловості Олена Новохацька.

 

У конкурсі приймали участь 8 дівчат і 8 хлопців, які представляли різні регіони України. Переможцями на святі краси стали Олена Новохацька із Києва і Онисім Шенеленко із Одеси, які відразу завоювали прихильність глядачів. Захід тривав більше 4 годин, за традицією, конкурс був поділений на три частини — вихід у вечірньому вбранні, вихід у купальних костюмах та конкурс талантів. Членам журі було складно визначитися з переможцями, адже кожний учасник показав свої таланти та був особливим. Але обділених винагородами не було – всі дівчата і хлопці були відмічені в різних номінаціях.

 

Поздоровляємо переможців і сподіваємось, що на конкурсі, що відбудеться в Чехії, вони виборють титули Міс і Містер світу серед нечуючих. Київський коледж легкої промисловості пишається тим, що саме наша студентка стала найкрасивішою дівчиною України серед нечуючих!

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар