кластер

Автор: admin від 3-03-2016, 13:38

На першому засіданні

 

    У лютому директор Київського коледжу легкої промисловості Ганна Щуцька  взяла участь у першому засіданні Кластеру легкої промисловості, який проводився на базі Київського національного університету технологій та дизайну

 

Угода про створення Освітнього інвестиційно-технологічного кластеру легкої промисловості у місті Києві була підписана у грудні 2015 року Київським міським головою Віталієм Кличком, керівниками підприємств-учасників і ректором КНУТД у відповідності до Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року. Ідея створити Кластер знайшла широку підтримку у Київській міській державній адміністрації, бізнес-середовищі та серед інвесторів.

 

На першому засіданні обговорювалися перспективні напрями діяльності Кластеру у 2016 році, були презентовані перші науково-інвестиційні проекти, зокрема, В. Ліщук, генеральний директор ПАТ «Чинбар»  представив  проект «Шкіра і взуття спеціального призначення».  На заході також йшлося про засоби індивідуального бронезахисту,  підвищення  ефективності технологічних процесів виробництва шкіри, взуття та швейних виробів.

 

Під час неформального спілкування учасники  прийшли до висновку, що створення кластерів як центрів компетенції в галузях, яким надається пріоритет,  буде сприяти  подальшому розвитку державно-приватного партнерства, що, в свою чергу, приведе до зростання промислового потенціалу.

Коментарі:

Залишити коментар