Їх буде пам'ятати Україна

Автор: admin від 29-02-2016, 09:43

Майдан. Україна. Шлях до свободи. 19 лютого 2016 року

 

Столична бібліотека ім. І. Світличного, що на Солом’янці, вшановує пам'ять Небесної Сотні виставкою «Їх буде пам'ятати Україна».

  

Минуло вже два роки, а в людей, які були на Майдані від початку Революції Гідності, на серці все така ж велика рана, адже багатьох Героїв Небесної Сотні знали особисто. В перед день річниці на виставку завітала прекрасна людина, чарівна жінка, патріот своєї країни, очевидиця кривавих подій на Майдані Деревицька Ірина. Завітала з атрибутами Революції Гідності (каски, рукавиці, маски та багато іншого), які з великим трепетом діти передавали з рук в руки. Дивлячись на дітей, які схоплювали кожне слово про події дворічної давнини, розуміємо - народжується інша нація.

  

Продовженням зустрічі були пісні композитора та виконавця, учасника Майдану, заступника директора з навчально-виховної роботи ДВНЗ «Київський Коледж легкої промисловості» Якубовського  Ігоря Петровича та наших студентів Дениса Фелька та  Дарини Вакули. В стінах бібліотеки лунали пісні, народжені на  Майдані. Завжди приємно слухати людей, котрі співать душею, і бачити, що молодь не тільки їх слухає та співає, а й записує пісні на диктофон. Це заворожує.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар