Телеміст

Автор: admin від 9-02-2016, 10:05

Міжнародний телеміст

 

3 лютого у Київському коледжі легкоі промисловості  розпочався цикл лекцій, які буде проводити за допомогою скайп-зв'язку професійний глухий перекладач, власник фірми AtlasHandsInterpretingSolutions (США) Аркадій Бєлозовський

  

Це перший із серії телемостів між слабочуючими студентами Коледжу та перекладачем із Америки. Під час прямого включення Аркадій Бєлозовський розповів про історію розвитку суспільства нечуючих, сучасні тенденції освіти, становлення глухих у сучасному суспільстві. Він порадив активніше вивчати історію глухих, відвідувати музеї та визначні місця, знайомитись з життям видатних людей з числа глухих та, головне,  усвідомити своє призначення у житті.

 

Студенти, в свою чергу, задавали багато питань стосовно навчання, побуту, працевлаштування нечуючих в Америці. Деякі мають намір продовжити навчання за кордоном. Час пролетів непомітно. Усі присутні виявили бажання спілкуватися в подальшому і запевнили, що будуть чекати наступного відеозв'язку. Наразі Аркадієм готується лекційний курс спеціально для студентів нашого Колежу з урахуванням специфіки навчання глухих, до якого увійдуть актуальні питання історії та сучасності.  

 

 

Коментарі:

Залишити коментар