LEATHER AND SHOES 2016

Автор: admin від 3-02-2016, 07:48

LEATHER AND SHOES 2016

 

Київський коледж легкої промисловості традиційно взяв участь у 31 міжнародній спеціалізованій виставці взуття, шкіри та хутра LEATHER AND SHOES 2016, яка відбулася 26-29 cічня у Міжнародному виставковому центрі

 

Цього разу виставка приємно здивувала кількістю учасників - 486 експонентів (в т.ч. Україна, Німеччина, Польща, Туреччина, Австрія, Швеція, Іспанія, Італія, Молдова,  Португалія, Словенія). За чотири дні роботи виставки її відвідали більш 25 000 чоловік.

   

Зазвичай, під час виставки на своєму стенді Коледж представив досягнення та творчі надбання, зокрема, зразки взуття, розроблені нашими студентами-дизайнерами.  Велику зацікавленість викликали роботи студентів, виконані в різних техніках та зроблені з різноманітних матеріалів. Студенти Коледжу, вдягнені у дизайнерські сукні, виготовлені у Дослідно-виробничому центрі, роздавали бажаючим інформаційні буклети та розповідали про особливості навчання, спеціальності, за якими навчаються у Коледжі. Багато відвідувачів виставки виявили бажання запросити наших студентів проходити практику на їх підприємствах з подальшим працевлаштуванням.

  

 

 

  

За час роботи виставку відвідали студенти Коледжу 1-3 курсів спеціальностей “Виготовлення виробів із шкіри”, “Дизайн”, “Швейне виробництво”, “Організація виробництва”. За результатами відвідування виставки планується провести круглі столи, семінари тощо.

  

 

 

 

 

   

 

 

Коментарі:

Залишити коментар