загальні збори трудового колективу 2016

Автор: admin від 20-01-2016, 11:52

Підводячи підсумки

 

В ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» відбулися загальні збори трудового колективу

 

На зборах були присутні 90 працівників Коледжу, які заслухали Г.В. Щуцьку, директора Коледжу, зі звітом про роботу Державного вищого навчального закладу «Київський коледж легкої промисловості» за 2015 рік.

 

 

 

Одноголосним рішенням загальних зборів трудового колективу було схвалено та затверджено звіт Директора про роботу Коледжу за 2015 рік.

 

 

Виступаючі на зборах члени колективу зауважили, що цей рік відзначився значним прогресом у всіх сферах діяльності Коледжу. У процесі навчально-виховної роботи Коледжу визначальне місце займає питання якості навчання студентів, яке є показником успішної роботи педагогічного колективу. 2015 рік відзначився значним прогресом у сприянні працевлаштування випускників та активною співпрацею з підприємствами галузі. Завдяки ефективній господарській діяльності було покращено матеріально-технічну базу Коледжу, проведені ремонтні роботи у приміщеннях навчального корпусу та гуртожитку. Підсумовуючи зроблене за рік, присутні акцентували увагу на різнобічній діяльності навчального закладу та постійному зв'язку з ЗМІ, що сприяє швидкому доступу потенційних абітурієнтів до інформації про навчальний заклад та є невідꞌємною складовою профорієнтаційної роботи. Виступаючі зауважили, що директор Г.В. Щуцька сприяє забезпеченню належних умов праці трудового колективу та створенню позитивної атмосфери серед працівників.

  

  

  

  

Звіт головного бухгалтера І.А. Муртазаєва про роботу фінансової служби за 2015 рік було одноголосно схвалено трудовим колективом, зауваживши, що фінансова служба Коледжу  працює злагоджено та плідно.

 

 

Збори пройшли у дружній діловій атмосфері та залишили відчуття добре зробленої роботи та впевненості трудового колективу Коледжу у власних силах.

  

Звіт директора та презентацію оприлюдено на офіційному сайті Коледжу.

 

Звіт директора за 2015 рік

 

 

Коментарі:

Залишити коментар