Зенкіс

Автор: admin від 18-12-2015, 07:24

Виробнича екскурсія

 

Під час проходження практики студентами ІІІ курсу (гр. Вс-03) Київського коледжу легкої промисловості відбулася екскурсія на українсько-італійське підприємство - ТОВ «Зенкіс»

 

Екскурсії під час практики проводяться з метою надбання студентами найбільш повної уяви про базу практики, її структуру, взаємодію її окремих елементів. ТОВ «Зенкіс» - виробник захисного,робочого взуття. Застосування слів "неякісна продукція" на цьому підприємстві просто виключено. За якістю ретельно стежать на всіх етапах виготовлення взуття, на підприємстві високий  рівень безпеки робітників, воно має  досвід роботи з вибагливим європейським споживачем, використовує матеріали найкращих виробників.

  

  

Студенти відвідали підготовчий, розкрійний цехи, побачили цех для заливки двошарового поліуретану, ознайомились з сучасними видами матеріалів, з асортиментом виробів та особливостями  виготовлення взуття на високотехнологічному обладнанні. З особливою гордістю працівники продемонстрували студентам машину - 24-позиційну DESMA, яка за зміну заливає 500 пар захисного  взуття.

 

 

  

 Студенти мали можливість усе ретельно розглянути, розпитати, пофотографувати.А по закінченню екскурсії представники компанії зробили студентам пропозицію щодо проходження практики на ТОВ «Зенкіс».

 

 Наших студентів супроводжували куратор групи А.Бойко та викладач Т.Головченко.

  

 

 

  

Коментарі:

Залишити коментар