Тиждень менеджера 2015

Автор: admin від 5-12-2015, 11:49

Тиждень менеджера

 

         В Київському коледжі легкої промисловості вже традиційно  пройшов тиждень менеджера

 

Викладачі кафедри управління, обліку та оподаткування разом із студентами економічного факультету коледжу протягом тижня провели цілий ряд заходів, які були направлені на презентацію професії «менеджер».

 

Так, в ході тижня, була проведена презентація бізнес-проектів студентів III курсу гр.О-26, яка відбулась на відкритому занятті під керівництвом викладача-методиста, викладача вищої категорії Н.П. Лугіної. Студенти старших курсів гр. Ом-24 і Ом-25 виступили перед студентами молодших курсів на науково-практичній конференції.

  

Студенти IV курсу з гр. Ом-24 Ярослав Пономарьов, Сергій Фокін та Ірина Конопацька, Ірина Топчан з гр. Ом-25 виступили з конкурсною доповіддю-презентацією на тему «Економіка  України. Шляхи виходу із кризи».  Ця робота студентів економічного відділення зайняла 5-місце у Всеукраїнському конкурсі робіт студентів. У конкурсі приймали участь студенти з 78 вищих навчальних закладів України.

  

  

Також були проведені конкурси:

1. На кращу творчу роботу серед студентів гр. О-28 «Чому я обрав професію «менеджер». Керівник -  Н.П. Лугіна.

 

2. Конкурс на тему «Моє хобі», на якому були представлені роботи студентів, виготовлені власноруч. І місце за оригінальну роботу – вишивку бісером 3-ьох картин, виборов студент гр. Ом-24 Максим Борисенко.

  

  

3. У конкурсі на кращу стінну газету під девізом «Менеджмент і економіка крокують разом» І місце отримала гр. О -27.

  

  

4. У конкурсі відео-презентацій про професію «менеджер» та відеоролик, присвячений спогадам випускників до 85-ти річчя Коледжу перемогли гр. О-26 та О-27. Керівник - О.В. Кошлань.

 

Заключним заходом тижня став конкурс «Кращий менеджер Коледжу – 2015», в якому взяли участь 8 найсильніших студентів ІІІ- ІV курсів. На конкурс були запрошені школярі ЗОШ №181 м. Києва. Конкурс пройшов цікаво, динамічно, конкурсанти продемонстрували фундаментальні теоретичні знання та вміло їх застосували у всіх номінаціях.

 

Переможцями стали:

1 місце – Юлія Безсмертна, гр. О-26,

2 місце – Ірина Топчан, гр. Ом-25,

3 місце – Андрій Бородавка, гр. О-26.

 

 

Коментарі:

Залишити коментар