НСК Олімпійський

Автор: admin від 11-12-2015, 20:08

Найкраща футбольна арена України

 

1 та 2 грудня цього року за підтримки Фонду соціального захисту інвалідів з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю нечуючі студенти Київського коледжу легкої промисловості відвідали з екскурсією Національний спортивний комплекс «Олімпійський»

 

85 наших студентів з порушеннями слуху запросили на екскурсію до славетного спортивного комплексу «Олімпійський».

  

  

Екскурсовод розповіла про історію та відкриття стадіону, яке відбулося 12 серпня 1923 року на місці колишнього Олексіївського парку і перша його назва була «Красный стадион им. Л.Троцкого». За всю історію свого існування стадіон пережив чотири реконструкції, остання була здійснена напередодні чемпіонату Євро – 2012.

 

Наразі НСК «Олімпійський» є основним місцем проведення домашніх матчів національної збірної України з футболу. З 2012 року  - арена футбольного клубу «Динамо» (Київ). Між дирекцією комплексу та клубом «Динамо» укладено п’ятирічний контракт. У березні 2012 року на «Олімпійському» був встановлений рекорд відвідуваності матчів, а саме під час чемпіонату України з футболу на матч «Динамо» і «Дніпра» прийшли 68014 уболівальників.

  

Студенти відвідали хол, де збираються футбольні команди перед матчами та після них, спілкуються, відпочивають. І ще побували за лаштунками стадіону, у справжній роздягальні, де мали можливість приміряти футболки спортсменів та сфотографуватися.

  

  

Також студенти відвідали музей НСК «Олімпійський», експозиція якого відображає, насамперед, історичні події, які відбувались на стадіоні з 1923 року, а також грандіозні змагання і масштабні проекти, що стались протягом останніх років після четвертої наймасштабнішої реконструкції стадіону. В рамках експозиції представлені інтерактивні інсталяції, експонати, присвячені легендарним особистостям, які здобували свої трофеї на стадіоні.

  

Усі відвідувачі отримали багато позитивних вражень та задоволення і щиро вдячні Фонду за можливість побачити найкращу футбольну арену України.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар