19 листопада 2015 року відбулося засідання педагогічної ради Коледжу

Автор: admin від 2-12-2015, 06:51

Педагогічна рада

 

19 листопада 2015 року відбулося засідання педагогічної ради Коледжу

 

На початку засідання директор Коледжу Г.В. Щуцька  вручила співробітникам та студентам почесні грамоти і дипломи за активну участь у громадському житті, сумлінну працю та вагомий внесок в роботу навчального закладу. Директор зауважила, що останнім часом відбулося багато значущих і цікавих подій, в яких і студенти і викладачі Коледжу приймали активну участь та отримали багато нагород. Це участь у конференції «Використання новітніх інформаційних технологій керування при підготовці висококваліфікованих спеціалістів у сфері менеджменту та маркетингу», інноваційному проекті з розробки дитячого одягу зі світловідбиваючими елементами «Видимий – значить живий!», у тижні менеджерів у Коледжі та ін. Директор поздоровила та подякувала нашими студентам-спортсменам, які вибороли чимало винагород, в тому числі  і світового рівня. Г.В. Щуцька  поінформувала про участь Коледжу у Всеукраїнському форумі підприємств громадських організацій людей з інвалідністю. Під час форуму розглядалися такі важливі питання, як навчання та працевлаштування осіб з особливими потребами.

  

  

Під час педагогічної ради було затверджено Правила прийому до ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» на 2016 рік з відповідними змінами. З питання акредитаційних справ з підготовки молодших спеціалістів  доповідала заступник директора з навчально-методичної роботи Г. Михайловська. Акредитаційні справи для підготовки молодших спеціалістів зі спеціальностей: 5.03060101 «Організація виробництва», 5.03050901 «Бухгалтерський облік», 5.02020701 «Дизайн», 5.05160201 «Швейне виробництво», 5.05160202 «Виготовлення виробів із шкіри» були схвалені.

 

 

 

 

 

Під час засідання керівники факультетів доповіли про результати зрізу знань студентів першого курсу та проміжної атестації, проведеної в Коледжі, за вересень-жовтень 2015 р. Також було затверджено пропозиції щодо переведення студентів з контрактної форми навчання на бюджетну у зв’язку із наявністю вакантних місць.

 

 

 

Присутні заслухали творчі звіти викладачів Коледжу, що атестуються: Івашкевич Т.М., Семенець І.П., Головіна О.М.,  Шуманчук-Честних О.В., Сколотової І.І. Під час голосування було схвалено творчі звіти педпрацівників та надано рекомендації атестаційній комісії Коледжу.

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар