Битва модельєрів

Автор: admin від 26-09-2013, 19:51

25 вересня 2013 року у Львові в рамках щорічної XX Всеукраїнської  ювілейної виставки-ярмарку «Стиль» відбувся III Конкурс студентів-дизайнерів одягу «Битва модельєрів».

Організатори конкурсу - ПрАТ «Гал-ЕКСПО» та Львівський коледж легкої промисловості Київського Національного університету технологій та дизайну за підтримки Головного управління освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

Ведучі – Ходань Оксана Любомирівна, заступник директора з гуманітарної освіти та виховної роботи, кандидат педагогічних наук та Олексін Любомир Романович, керівник модельної агенції «Восьме небо» - представили колекції конкурсантів, які презентували 14 навчальних закладів Києва, Одеси, Кривого Рогу, Донецьку та Косова.

До складу журі цього року увійшли Р. П. Бабій, заступник директора департаменту освіти і науки  Львівської обласної державної адміністрації; В. В. Довжик, в.о. начальника Управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської Ради; Ірина Коваль, дизайнер; Петро Нестеренко-Левко, дизайнер, організатор Lviv Fashion Week; Дарія Янковська, організатор Lviv Fashion Week; Г.В. Пройтік президент ПрАТ «Гал-ЕКСПО»; Світлана Микитюк, бренд «Микитюк і Яцентюк»; Тетяна Коваль, представник компанії «Веллтекс»  в Україні. 

В півфіналі «Битви модельєрів», що  проходив за двома номінаціями : «Етно стиль» та «Модний образ», де учасникам треба було представити свої колекції не менш ніж з 5 моделей, між собою "бились" 32 колекції. Серед конкурсантів гідно представили свою творчість і студенти нашого коледжу. В номінації «Етно стиль» продемонструвала свою колекцію «Роксолана» студентка IV курсу гр. Шк-20 Бовтун Олена. В номінації «Модний образ» взяли участь студенти дизайнери одягу IV курсу гр. Шк-20  Озима Марина з колекцією «Класичний подих», Михайлюк Альони  з колекцією «Така як ти». Також себе показали і наші дизайнери взуття студенти IV курсу  гр. Вк-66 Федоренко Наталія та Тукало Наталія з колекцією «Frompasttofuture», Горецька Надія з колекцією «Крайслер» та Макарська Анастасія показала колекцію взуття «Кавовий Львів». Всі наші студентки гідно представили себе та свій коледж та отримали Дипломи за участь у III Всеукраїнському конкурсі студентів-дизайнерів одягу.

Колекція «Роксолана» Бовтун Олени, гр. Шк-20 

  

Колекція «Класичний подих» Озимої Марини, гр. Шк-20  

  

Колекція «Така як ти» Михайлюк Альони,  гр. Шк-20  

 

Колекція «From past to future» Федоренко Наталії та Тукало Наталії, гр. Вк-66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колекція «Крайслер» Горецької Надіїгр. Вк-66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Колекція  «Кавовий Львів» Макарської Анастасії, гр. Вк-66

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар