Парус

Автор: admin від 30-11-2015, 09:35

Переваги використання “Парусу”

 

Викладачі Коледжу легкої промисловості взяли участь у XIII Всеукраїнській щорічній конференціі в рамках програми "Корпорація Парус - для навчальних закладів України"

  

5 листопада в центральному офісі Корпорації Парус відбулась XIII Всеукраїнська конференція для навчальних закладів України “Використання новітніх інформаційних технологій керування при підготовці висококваліфікованих спеціалістів у сфері менеджменту та маркетингу, обліку, а також фахівців ресторанно-готельного та туристичного бізнесу”. У конференції прийняли участь більше 50-ти викладачів туристичної, ресторанно-готельної справи, інформаційних технологій та інших напрямків, в тому числі викладачі нашого коледжу О.В.Тренба та І.П.Ткаченко.

 

 

Конференція стала потужним джерелом з обміну досвідом у рамках програми “Корпорація Парус - для навчальних закладів України”. У своїх доповідях викладачі наголосили на перевагах використання програмного забезпечення “Парус” у навчанні студентів та покращення якості освіти.

 

 

  

Під час конференції між ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» та Корпорацією Парус був підписаний договір про співпрацю. У рамках договору навчальний заклад отримав безкоштовно комплекс програмного забезпечення для навчання студентів економічних спеціальностей.

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар