Освіта та кар’єра – День студента 2015

Автор: admin від 19-11-2015, 10:20

Студент - інноваційна особистість

 

 У  Національному центрі ділового і культурного співробітництва «Український дім» пройшла XXVIII Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2015», в якій взяв участь Кивський коледж легкої промисловості

 

У відкритті виставки взяли участь представники організаторів заходу – Міністерства освіти і науки України, Товариства «Знання» України і Національної академії педагогічних наук України, а також освітяни, студенти, учні, їх батьки та всі бажаючі. Серед запрошених гостей - Надзвичайні і Повноважні посли зарубіжних країн в Україні, а саме: Чеської Республіки, Франції, Республіки Польща, Туркменістану, Узбекистану, Таджикистану, Судану, Палестини, Королівства Саудівська Аравія та Ізраїлю.

 

Учасників та гостей виставки привітали заступник Міністра освіти і науки Андрій Гевко та президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремінь, який акцентував увагу на тому, що освіта і наука є найвищими пріоритетами нашої держави. Представники закордонного дипломатичного корпусу – Генрих Літвін (Республіка Польща), Ізабель Дюмон (Французька Республіка), Іван Почуха (Чеська Республіка) та Геннадій Поліщук (Держава Ізраїль) побажали студентам успішного навчання і в подальшому професійного росту.

 

 

У виставцівзяли участь понад 160 вищих навчальних закладів України, а також провідні університети Європи. Для майбутніх студентів був представлений весь спектр можливостей для набуття вищої освіти як в Україні, так і в країнах близького і далекого зарубіжжя. У виставкових павільйонах відбулися  презентації низки перспективних молодіжних програм та програм обміну студентами й учнями.

 

Викладачі та студенти Київського коледжу легкої промисловості на виставці достойно представили наш навчальний заклад. На стенді були презентовані роботи студентів – пано, картини, зразки взуття, ляльки-мотанки, вироби паперопластики. Студентки, вдягнені у одяг та взуття останніх творчих колекцій студентів-дизайнерів Коледжу, роздавали бажаючим інформаційні буклети з корисною інформацією для майбутніх абітурієнтів.

 

 

 

Під час виставки ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» нагороджений дипломом, в якому йому було присвоєно почесне звання «Лідер професійно-технічної освіти України».

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар