«Видимий – значить живий!»

Автор: admin від 19-11-2015, 09:53

  ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» взяв участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу серед дизайнерів з розробки дитячого одягу зі світловідбиваючими елементами «Видимий – значить живий!»

 

Захід відбувся під егідою Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства інфраструктури та Міністерства внутрішніх справ України у рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, який проходив з 9 по 15 листопада 2015 року у Київському міському будинку учителя.

 

 

В заходах взяли участь співробітники Міністерства охорони здоров’я та Національної поліції України, Команди юних інспекторів руху та дитячі колективи, ВГА «Український медичний центр безпеки дорожнього руху», ВГО «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги», ГО «Мотохелп», національний проект «FashionGlobusUkraine» та інші.

 

 

Єдиним навчальним закладом на проекті був Київський коледж легкої промисловості, який представив дві спеціально розроблені колекції дитячого одягу -  «Веселі світлячки» та «Безпечні кольорики».

 

 

 

 

За участь в інноваційному проекті та Всеукраїнському конкурсі з розробки дитячого одягу зі світловідбиваючими елементами ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості» та студенти-дизайнери - автори колекцій були нагороджені Подяками. У подальших планах масовий випуск українського дитячого одягу, що буде запорукою безпечного пересування наших дітей на дорогах.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар