У Київському коледжі легкої промисловості було проведено інструктаж з пожежної безпеки з використанням пожежних машин

Автор: admin від 29-10-2015, 09:18

Будьте напоготові

 

У Київському коледжі легкої промисловості було проведено інструктаж з пожежної безпеки  з використанням пожежних машин

 

У нинішній складний для України та її громадян час кожна особа повинна знати основні правила поводження в екстремальних ситуаціях.

  

Головний інспектор Управління з надзвичайних ситуацій Печерського району в м. Києві В.Г. Хмарук та начальник ДПЧ-8 Управління з надзвичайних ситуацій Голосіївського району в м. Києві В.Ю. Цехмейструк провели в Коледжі заняття з питань пожежної безпеки. Студенти ознайомилися з правилами пожежної безпеки, була проведена навчальна евакуація та організовано і проведено практичне навчання по гасінню умовної пожежі. Фахівці  роз’яснили та нагадали основні правила, виконання яких дозволить уникнути біди, а у разі виникнення надзвичайної події – мінімізувати наслідки.

 

 

 

 

Окремою темою, на яку поспілкувались фахівці з надзвичайних ситуацій, стали вибухонебезпечні предмети та першочергові дії при виявлені невідомих знахідок. Також студентам розповіли про причини виникнення пожеж, ознайомили з принципом  роботи пожежної машини та показали, як користуватися вогнегасником.

  

Подібні заняття покликані підвищити обізнаність студентів з питань безпечної поведінки і теоретично підготувати до дій у будь-яких непередбачуваних ситуаціях. 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар