У жовтні в читальній залі Коледжу відбулося перше засідання економічного факультету

Автор: admin від 19-10-2015, 08:05

Засідання економічного факультету

 

У жовтні в читальній залі Коледжу відбулося перше засідання економічного факультету

 

На засіданні розглядалися плани роботи кафедр: управління,обліку та оподаткування і соціальних та гуманітарних дисциплін. З доповіддю виступили в.о. завідувача кафедри управління, обліку та оподаткування, кандидат економічних наук О. В. Шевчук, та в.о. завідувача кафедри  соціальних та гуманітарних дисциплін, кандидат філософських наук Б.В. Козак,  завідувачі лабораторій – бізнес-тренінгу (Кошлань О.В.) та технологій і обліку (Сахно О. В.). Секретарем факультету одноголосним рішенням було обрано Сахно О. В.

 

Керівник факультету А.В.Сокол  представила основні напрямки роботи факультету на 2015-16 н.р., а також розповіла про адаптацію студентів нового набору за результатами анкетувань та творчих робіт, що попередньо підготували керівники академічних груп. По закінченню засідання разом з провідним фахівцем підрозділу по сприянню працевлаштуванню В.М. Коваль розглянули результати профорієнтаційної роботи.

 

Загалом збори пройшли продуктивно, відчувалася атмосфера повного порозуміння та плідної співпраці усіх структурних підрозділів факультету.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар