85-річна славетна історія Коледжу

Автор: admin від 15-10-2015, 10:15

85-річна славетна історія Коледжу

 

9 жовтня в Державному вищому навчальному закладі Київський коледж легкої промисловості урочисто відзначили 85-річний ювілей

 

Відкрила урочисті збори директор Коледжу Ганна Щуцька, яка привітала гостей, працівників, особливо ветеранів закладу з ювілеєм, розповіла про досягнення колективу та зазначила, що багаторічна невтомна праця всіх співробітників Коледжу створила за ці роки навчальний заклад, який став одним з найкращих по підготовці кваліфікованих кадрів для вітчизняної легкої промисловості! Гордість Коледжу- наші випускники! Тисячі випускників у різних куточках нашої Батьківщини плідно працюють на різних підприємствах країни.

Величезна підтримка для Коледжу  всі ці роки - співпраця з підприємствами легкої промисловості України - швейними,шкіряними, взуттєвими, трикотажними.

  

Директор підкреслила, що Коледжпишається своєю дружбою з Українським товариством глухих. 57 років плідної співпраці з УТОГом відкрили перспективи нового життя для багатьох чудових талановитих студентів з порушеннями слуху. Це ціла плеяда випускників, які стали гордістю не тільки навчального закладу, а і нашої країни!

 

Коледж має міцні багаторічні професійні зв’язки з різними навчальними закладами -школами, ліцеями, училищами, технікумами, академіями, інститутами, університетами, об’єднаними спільною метою - якісна освіта молоді України! В першу чергу це КТІЛП, нині Київський національний університеттехнологій та дизайну, який став рідним для багатьохвикладачів та випускників Коледжу. Ця співпраця з освітянською спільнотою актуальна як ніколи в часи реформування освіти нашої держави!

 

Сьогодні Київський коледж легкої промисловості набирає потужних обертів, оновлюються методики навчання, покращується матеріально-технічна база, кадровий склад поповнюється молодими спеціалістами, модернізуються швейні та взуттєвий цехи, змінюється формат практичної підготовки. 85років  для навчального закладу-це вік зрілості, але ми залишились цілеспрямованими і рухаємось вперед! Цим, безумовно, завдячуємо нашому студентству! Нехай завжди в цих світлих стінах панує молодість! Традиції, якість таперспектива - гасло, яке повною мірою відповідає характеру Коледжу на етапі його 85-річчя! Тож побажаємо йомупроцвітання на довгії літа! Миру, щастя, злагоди, любові та міцного здоров’я всім вам!” - сказала Ганна Щуцька.

  

В день ювілею Коледж привітали Міністерство освіти і науки України, Печерська районна в місті Києві державна адміністрація, Рада директорів Вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації м. Києва, Центральне правління Українського товариства глухих (УТОГ), Київська профспілка працівників текстильної та легкої промисловості, провідні підприємства в галузі легкої промисловості, навчальні заклади та за багаторічну сумлінну працю відзначили нагородами найкращих працівників.

 

 

  

На ювілей завітали випускники різних років. Приємною несподіванкою для них була презентація відео-спогадів з життя Коледжу. Дивлячись на світлини, випускники згадали прекрасні часи, проведені в стінах закладу. Майбутні дизайнери презентували власний стиль і творчу індивідуальність, демонструючи свої колекції на подіумі, а гарний настрій усім створили студенти, які підготували чудовий концерт.

 

 

 

 

 

 

 

  

За 85 років свого існування Коледж пройшов шлях від школи взуттєвиків до провідного галузевого навчального закладу I-II рівня акредитації. Попереду відкриття нових спеціальностей і спеціалізацій, реалізація освітянських планів. Гортаючи сторінки історії Коледжу, ми з гордістю бачимо, що на кожній сходинці шляху, довжиною 85 років, запорукою успіху була самовіддана праця колективу. Ми пишаємося своєю історією і з оптимізмом дивимось у майбутнє. 

 







Коментарі:

Залишити коментар