EXPO SHOES 2015 '2

Автор: admin від 15-10-2015, 07:55

6-9 жовтня пройшла  Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів EXPO SHOES 2015 '2, в якій взяв участь Київський коледж легкої промисловості

 

Організацією масштабного виставкового заходу не перший рік успішно займається ТОВ "Національна шкіряно-взуттєва спілка України”. Свої вироби представляли  більш ніж 450 експонентів (Україна, Білорусь, Німеччина, Італія, Молдова, Польща, Румунія, Туреччина). За чотири дні роботи виставки її відвідало біля  6000 осіб з різних регіонів України.

 

Наш Коледж, зазвичай, презентував свій виставковий стенд. На цей раз були представлені зразки взуття та картини, зроблені власноруч нашими студентами. Гарно вдягнуті студентки  роздавали буклети інформаційно-профорієнтаційного змісту та запрошення на 85-річний ювілей закладу. Біля стенду збиралось багато відвідувачів. Зацікавлені глядачі дивилися відеоролик про історію та сьогодення  ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості», задавали багато запитань. Цього разу серед відвідувачів було чимало колишніх випускників Коледжу. Вони з задоволенням згадували роки навчання,  багато з них через декілька днів відвідали Коледж під час урочистого заходу на честь 85-річчя.

 

  

Як завжди, на виставці  представлений журнал «ExpoBulletin», в якому вже традиційно була надрукована інформація про Коледж легкої промисловості. На цей раз, у зв’язку з 85 річним ювілеєм закладу, в журналі надана інформація про видатних випускників Коледжу і кожен бажаючий мав можливість прочитати про наш заклад на перших сторінках журналу.

 

EXPO SHOES 2015 '2

 

EXPO SHOES 2015 '2

 

 

 

 

Коментарі:

Залишити коментар